Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyi esélyem van rá, hogy...

Mennyi esélyem van rá, hogy Londonba járják egyetemre?

Figyelt kérdés
Most kezdem a 11.-et és külföldön szeretnék egyetemre menni. Londonra gondoltam de sok olyat hallottam hogy nehéz mrgállni a helyet ott. Mondjuk szerintem ez nem csak oda vonatkozik. Középfokú angol nyelvvizsgára idén megyek ki, és jó tanuló vagyok. Szerintetek van rá esélyem vagy ne is próbálkozzak kint. Ha nem is London akkor hova tudnék még menni?

2013. aug. 14. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hátha van pénzetek akkor próbálkozz:) Ott a legtöbb egyetem fizetős,nekem csak az egyik barátnőm ment ki de neki orvos az apja és az anyja.Miért akarsz elmenni? Itt is vannak jó egyetemek és külföldön az élet drága,ha anyudék nem tudnak segíteni nem érdemes,mert munkát találni nehéz kint.Esetleg felvidítalak avval,hogy Dániában ingyenes az egyetem és marha sokan mennek oda,kérdés az,hogy mire te leérettségizel ugyanolyan könnyű lesz-e bekerülni mint most:) Szerintem Dániát nézegesd,ha ott végzel akkor is nagy esélyed van később Angliába menni:)
2013. aug. 14. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok,itt egy kis segítség: [link]
2013. aug. 14. 14:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Huuu hát nagyon szépen köszönöm!
2013. aug. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!