Van itt valaki, aki Londonba jár vagy járt egyetemre? Milyen nehéz odajutni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 01:48
1/4 anonim válasza:
Londonban 40 egyetem talalhato. Van amelyik a brit nemzeti ranglistak 125 egyetemebol konstans a 125. helyen all, de vannak ott vilagszinten top 25-be tartozo egyetemek is. A bejutas nehezsege is eszerint alakul.
2/4 anonim válasza:
Én konkrétan Magyarországon tanulok, de több osztálytársam ment ki, bár nem konkrétan Londonba, hanem Oxfordba, Cambridge-be. De jelentkeztek Londonba is. Azt tudom, a magyar érettségit elfogadják. A legjobb helyeken azt várják el, hogy minden érettségid 5-ös legyen és legyen több emelt szintű, és mellé egy magas pontszámú IELTS nyelvvizsga (min. 8-as körül). A kevésbé erős helyeken elég, ha nincs hármasod, vagy annál rosszabb, és megvan a 6-os szint. Kikerülni nem nehéz, de azért ne feledd, ott fizetni kell, és nem keveset. De sok sikert! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Gondoltam, hogy pénzbe kerül, de évek óta azt szeretném, hogy egyszer kiköltözhessek Londonba és ott is végezzek egyetemet, de előtte itt Magyarországon szeretnék egy diplomát szerezni valami gazdasági szakon. Még csak 11-be járok, szóval addig még talán meg tudnám csinálni. Angolul meg 6 éves korom óta, már 12 éve tanulok, elég jól beszélem, azzal szerintem nem lenne gond, mellette meg pár éve franciát is, abból is tudnék nyelvvizsgázni.
2013. febr. 1. 05:08
4/4 anonim válasza:
Illetve Imperial, UCL, LSE azert komolyabb versenyeredmenyt is ker. Nyilvan targya valogatja mit es milyen szinten, de finoman szolva sem art, sot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!