Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogy is megy ez a külföldi...

Hogy is megy ez a külföldi továbbtanulás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy erről már sok kérdés volt, de bármilyen információt szívesen fogadok:) Komolyan érdekel hogy kimenjek tanulni külföldre de mindenki mást mond... szóval hogy is van ez?
2009. okt. 22. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Nemtudom. De hagyd csak itt Magyarországot, a hazádat nyugodtan...
2009. okt. 22. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Már miért ne hagyná itt? Szerintem 3 nyomós indokot nem lehet összeszedni, amiért érdemes lenne itt maradnia...
2009. okt. 23. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
MAGYAR... a hazának szüksége van rá, nem kellene hagyni, hogy az ország a kissebség felé húzzon, hogy a semmibe vesszen.
2009. okt. 23. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Ez engem is érdekelne, kár, hogy itt nem a kérdésre válaszolnak. Te hova mennél, van már úti cél, mert ha nincs esetleg jöhetnél velem, ketten könnyebb. :)
2009. okt. 25. 07:59
 5/11 A kérdező kommentje:
:D Én Angliában és Amerikában gondolkozom, mert az angol nyelvtudásom nagyon jó... csak nem igazán látom át ezt a rendszert, hogy hogy is lehetne kijutni és olcsón megúszni egyben
2009. okt. 25. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha később Magyarországon akarsz élni felejtsd el a kinti tanulást mert nagyon kevés helyen fogeadják el a külföldi diplomát.A kinti tovább tanuláshoz pedig le kell tenni IELTS vagy TOEFL vizsgát ahol bizonyos pontszámot kell elérni amit az egyetem szab meg.Érdemes kimenni mert Mo-n kevés esélyed van h jól élj.
2009. okt. 25. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

valaki válaszoljon a kérdésre, engem is érdekelne. Én is Angliába mennék jövőre egy évet dolgozni, utána egy ottani főiskolára, egyetemre jelentkeznék.

Kérdező: Találtam egy (sztem) tök jó egyetemet, igaz Skóciában van, de érdemes csekkolni, a neve Napier. 3-as érettségi átlagtól felvesznek, és mivel EU tagok vagyunk, fél év 300.000, ha nem lennénk 1.500.000 lenne. És nagyon sok külföldi jár oda. Én pl ezen az egyetemen gondolkozom, ja és rengeteg szak van, az összes amikről valaha hallottam :D

2009. okt. 29. 07:59
 8/11 anonim ***** válasza:

"Kérdező: Találtam egy (sztem) tök jó egyetemet, igaz Skóciában van, de érdemes csekkolni, a neve Napier. 3-as érettségi átlagtól felvesznek, és mivel EU tagok vagyunk, fél év 300.000, ha nem lennénk 1.500.000 lenne. És nagyon sok külföldi jár oda. Én pl ezen az egyetemen gondolkozom, ja és rengeteg szak van, az összes amikről valaha hallottam :D"

én erről a lehetőségről még nem is hallottam! és hogy kell erre jelentkezni? vagy ez hogy működik? ez engem is érdekelne...!

2009. okt. 31. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
12%

A Napier miota jo egyetem??? Meg Edinburghben is kell a harmadik helyeert kuzdenie a Queen Margarettel... A jo skot egyetemek: Glasgow, Edinburgh, St Andrews

az ok egyetemek: Aberdeen, Heriot-Watt, Stratclyde, Dundee

A Napier inkabb foiskolanak felel meg...

2009. nov. 2. 03:14
 10/11 anonim ***** válasza:

azért jó nekik, mert könnyű bejutni

csak nem értem akkor minek tanulnak:)

2009. nov. 2. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!