Hogy is megy ez a külföldi továbbtanulás?
valaki válaszoljon a kérdésre, engem is érdekelne. Én is Angliába mennék jövőre egy évet dolgozni, utána egy ottani főiskolára, egyetemre jelentkeznék.
Kérdező: Találtam egy (sztem) tök jó egyetemet, igaz Skóciában van, de érdemes csekkolni, a neve Napier. 3-as érettségi átlagtól felvesznek, és mivel EU tagok vagyunk, fél év 300.000, ha nem lennénk 1.500.000 lenne. És nagyon sok külföldi jár oda. Én pl ezen az egyetemen gondolkozom, ja és rengeteg szak van, az összes amikről valaha hallottam :D
"Kérdező: Találtam egy (sztem) tök jó egyetemet, igaz Skóciában van, de érdemes csekkolni, a neve Napier. 3-as érettségi átlagtól felvesznek, és mivel EU tagok vagyunk, fél év 300.000, ha nem lennénk 1.500.000 lenne. És nagyon sok külföldi jár oda. Én pl ezen az egyetemen gondolkozom, ja és rengeteg szak van, az összes amikről valaha hallottam :D"
én erről a lehetőségről még nem is hallottam! és hogy kell erre jelentkezni? vagy ez hogy működik? ez engem is érdekelne...!
A Napier miota jo egyetem??? Meg Edinburghben is kell a harmadik helyeert kuzdenie a Queen Margarettel... A jo skot egyetemek: Glasgow, Edinburgh, St Andrews
az ok egyetemek: Aberdeen, Heriot-Watt, Stratclyde, Dundee
A Napier inkabb foiskolanak felel meg...
azért jó nekik, mert könnyű bejutni
csak nem értem akkor minek tanulnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!