Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha tengerbiológus szeretnék...

Ha tengerbiológus szeretnék lenni, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Előre le szeretném szögezni, hogy nem szeretnék felvilágosítást arról hogy "Miért akar minden tini tengerbiológus lenni? Nem a delfinekkel úszás a lényeg." Tisztában vagyok vele, hogy mire vállalkozom, nem kell kioktatni. (Sajnos ezt láttam más hasonló jellegű kérdéseknél.) Úgy tervezem, hogy az alapképzést biológus szakon Magyarországon végezném el, majd kimennék külföldre mesterképzésre. Angol felsőfokút és olasz középfokút tervezek, épp ezért Nagy-Britanniára és Olaszországra gondoltam elsősorban. 16/L

2013. júl. 5. 12:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
5 millió? Annyit sehonnét nem tudnék szülni:D nincs valami államilag támogatott képzés?
2013. júl. 16. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Itthon biológia bsc és msc (de semmiképpen sem az ELTE-n, az egy gagyi egyetem, mármint ami a bioszt illeti; sokan átjelentkeznek onnan a szegedire), aztán lehet menni külföldi tengerbiológia ösztöndíjas képzésre is.

pl. Ausztrália, Írország.

Van egy cikk, ezt olvasd el:

[link]

2013. júl. 16. 23:20
 13/14 anonim válasza:
#12,nincs mar meg az oldal. Megvan meg a link?
nov. 9. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Végül mi lett belőled, kérdező? :)
nov. 10. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!