Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakma a nekem való?

Milyen szakma a nekem való?

Figyelt kérdés

Elsős vagyok egy egészségügyi szakközép iskolában. Pont ide akartam menni,ide is jelentkeztem a felvételikor. Jelenlegi terveim a szociális munka szerepel,mégpedig szeretet szolgálatnál szeretnék elhelyezkedni(Vöröskereszt,Máltai, esetleg nagyobb szervezetek: ENSZ..stb.)De ezen kívül nagyon érdekel a biológia, főként a tengerrel foglalkozó része. Utánanéztem az interneten, hogy van-e ehhez hasonló állás/képzés. Ha ilyen beállítottságú vagyok és továbbra is a biológia iránt érdeklődöm mi lehet belőlem?Tengerbiológus?Hidrobiológus?(a tengerbiológiának az állatos része érdekel legfőképpen,nem azért mert szeretem az állatokat,hanem azért mert érdekelnek és imádom a vizet és az élővilágát)És ezekből milyen képzések vannak Magyarországon vagy esetleg külföldön?

Lehet kicsit korai még ezen gondolkodni,de sosem ár.:)

Kösz a válaszokat!

2012. jún. 10. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Magyarországon, nem lévén tenger, ebben semmi sincs. De nagyobb, tengerpari országokban, ahol van pénz a kutatásokban, sok lehetőség van ebben. Középsuli után egy bológia szakot kell elvégezned, majd ezután tudsz tengerbiológiával foglalkozni. Illetve ha kutatni akarsz, mehetsz (sőt menj is) PhD-re.
2012. jún. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!