Ha tengerbiológus szeretnék lenni, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Előre le szeretném szögezni, hogy nem szeretnék felvilágosítást arról hogy "Miért akar minden tini tengerbiológus lenni? Nem a delfinekkel úszás a lényeg." Tisztában vagyok vele, hogy mire vállalkozom, nem kell kioktatni. (Sajnos ezt láttam más hasonló jellegű kérdéseknél.) Úgy tervezem, hogy az alapképzést biológus szakon Magyarországon végezném el, majd kimennék külföldre mesterképzésre. Angol felsőfokút és olasz középfokút tervezek, épp ezért Nagy-Britanniára és Olaszországra gondoltam elsősorban. 16/L2013. júl. 5. 12:01
2/14 A kérdező kommentje:
A lényeget pont kihagytam:D Milyen egyetemeket kéne megcéloznom, ha ilyen szakra szeretnék jelentkezni? Hol van ösztöndíjra lehetőség? (Megpróbáltam utánajárni, de nem igazán jártam sikerrel)
2013. júl. 5. 12:07
3/14 anonim válasza:
Hát sok sikert a biológia szakhoz, nem garantálom, h elvégzed
4/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen, ha én is így állnék hozzá, akkor biztosan nem:)
2013. júl. 5. 12:21
5/14 anonim válasza:
#3, nem kell így lehúzni.
már az csoda, hogy 16 évesen sziklaszilárd terve van, ezek azok a diákok, akik el is végzik.
hajrá, csináld, elte, szte nagyon jó egyetemek, csináld.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, PTE-re gondoltam ha már pécsi vagyok:D De a kérdésem igazából a külföldi egyetemekre terjed ki.
2013. júl. 5. 12:26
7/14 anonim válasza:
Azt tudom, hogy ELTÉN elég színvonalas a biosz.
8/14 anonim válasza:
Nem, az eltén a leggyengébb a biológus képzés, oda semmiképp ne menj. SZTE-n érdemes elvégezni, de ha pécsett laksz, akkor nyivlán ott a legegyszerűbb
9/14 anonim válasza:
Nekm egyik ismerősöm 5 millióért tanul kint tengerbiológiát, de ez csak egy félév ára.
10/14 anonim válasza:
"Tisztában vagyok vele, hogy mire vállalkozom, nem kell kioktatni."
Eszemben sincs kioktatni. Örülök, hogy van egy lány, aki nem modell akar lenni. Nem tudom, számít-e, de drukkolok neked, hogy sikerüljön a terved. (Ha már egyszer földik vagyunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!