Iskola Németországban?
A 8.osztályt Németországban kezdem. Világ életemben kitűnő tanuló voltam, négyesnél rosszabb jegyet még nem kaptam. Attól tartok, hogy ott majd lerontom a jegyeimet. 7.éve tanulok németet, három és fél évig tanultam heti öt órában, de költözések miatt most heti három órában, de mivel előrébb tartok a többiektől, külön foglalkozik velem a tanár. Minden dolgozatot ötösre írok (németből) tanulás nélkül is. Kérdésem az lenne, milyen hátrányokkal fogok ott kezdeni? Földrajz, történelem és hasonló tárgyak, ami külföldön teljesen másképp van mint itthon? Kicsit tartok az egésztől, ezért fordultam ide segítségért.
13/L
Köszönöm :)
Igen, hallottam róla, hogy alacsonyabb színvonalú arrafelé az oktatás, de bizonyos tantárgyak csak vannak, amik nekik kedveznek. Pl.:történelem. Azt tudom, ott az Welt Zeit Geschite néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!