Iskola Németországban?

Figyelt kérdés

A 8.osztályt Németországban kezdem. Világ életemben kitűnő tanuló voltam, négyesnél rosszabb jegyet még nem kaptam. Attól tartok, hogy ott majd lerontom a jegyeimet. 7.éve tanulok németet, három és fél évig tanultam heti öt órában, de költözések miatt most heti három órában, de mivel előrébb tartok a többiektől, külön foglalkozik velem a tanár. Minden dolgozatot ötösre írok (németből) tanulás nélkül is. Kérdésem az lenne, milyen hátrányokkal fogok ott kezdeni? Földrajz, történelem és hasonló tárgyak, ami külföldön teljesen másképp van mint itthon? Kicsit tartok az egésztől, ezért fordultam ide segítségért.

13/L

2013. ápr. 11. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sok esetben még rosszabb az iskolarendszer ott mint Mo-n a diákok is hülyébbek ugyhogy ne félj.
2013. ápr. 11. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm is kint tanul, és azt mondja, hogy a német diákok nagyon rosszak helyesírásból. neki jobban megy magyarként. :D egyébként szerintem ne izgulj, biztos belerázódsz majd. :)
2013. ápr. 11. 17:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Igen, hallottam róla, hogy alacsonyabb színvonalú arrafelé az oktatás, de bizonyos tantárgyak csak vannak, amik nekik kedveznek. Pl.:történelem. Azt tudom, ott az Welt Zeit Geschite néven fut.

2013. ápr. 12. 14:16
 4/11 A kérdező kommentje:
*Geschichte
2013. ápr. 12. 14:17
 5/11 anonim válasza:
ha minden dolit 5 re írsz az roszz te hülye! nem inkább egyesre?
2013. ápr. 14. 13:32
 6/11 A kérdező kommentje:
''Te hülye'' ahogy te írtad, Magyarországon tanulok még, így itt az ötös a legjobb ;)
2013. ápr. 15. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
És tudod már melyik városba mész?
2013. ápr. 26. 01:21
 8/11 anonim ***** válasza:
A kémia az biztos nehéz lesz
2013. ápr. 26. 01:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére a kémia a kedvenc tantárgyam, de természetesen nem lesz egy habos torta németül. Remélem, azért sikerülni fog megtartani a szintem.
2013. jún. 10. 13:27
 10/11 anonim válasza:
Mégis csak hülye vagy ember, ha magyarórán 5 vagy németből akkor hülye a kérdés
2013. jún. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!