Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van olyan orvosi egyetem...

Van olyan orvosi egyetem Finnországban, ahol magyarul lehet tanulni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 7. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hol lehet angolul alapképzésen nem cserediák programon belül tanulni orvosnak? Igaz én végeztem már (most decemberben), de amikor kezdtem akkor csak svéd és finn nyelven volt oktatás.
2013. ápr. 11. 13:16
 12/17 A kérdező kommentje:
De ha angolul van, akkor németül miért nincs...?
2013. ápr. 11. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
A német Finnországban nem elterjedt nyelv, itt a svéd-angol párosítás a népszerű (ez a kettő a kötelező nyelv). A németet max. 3. nyelvként tanulják, de sokan választják inkább a francia, orosz, spanyol nyelvet.
2013. ápr. 11. 15:25
 14/17 anonim válasza:
52%
Ha magyarul tudsz, ha magyar vagy, miért ne jó neked a magyar (amúgy igen magas szintű) oktatás Magyarországon????
2013. ápr. 14. 09:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Minél előbb le akarok lépni, most tanulok finnül, lehet 2 év múlva mehetek finn egyetemre, mert elég lesz a tudásom, minden rosszat itt akarok hagyni
2013. ápr. 14. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért lesz jobb Finnországban? Azon kívűl, hogy jobb fizetésed lesz ha kapsz munkát. Én ma már nem jönnék ide, ajánlom, hogy te is gondold meg. Külföldiként egyre nehezebb itt, plusz borzalmas az időjárás, az emberek meg mogorvák. Pár évig jó, de hosszú távon Finnország nem a legjobb megoldás. Nem lebeszélni szeretnélek, csak jól gondold át az egészet, ha felvesznek rengeteg pénzt kell majd fizetned szállásra (itt nincs kollégium), drága a közlekedés, harcolnod kell, hogy megkapd a helyi TB-kártyát (a nélkül még bérletet sem lehet venni). Nézz alaposan utána a dolgoknak és mindent időben kezdj el intézni!
2013. ápr. 14. 21:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Tetszik az ország, gyűlölöm a meleget, 15 fokban már szenvedek, nem a fizetés vonz, talán a táj, a nyelv, az ország
2013. ápr. 14. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!