Milyen lehetőségek vannak külföldön (USA), ha egyetemre akarok menni? Kinek mi a tapasztalata, véleménye erről?
Figyelt kérdés
Idén, vagy januárban valószínűleg kimegyek a páromhoz Washingtonba (ő már 6 éve kint él). A kérdésem az,hogy szeretnék ott egyetemre jelentkezni. A kérdésem az,hogy ott milyen nehéz a felvételi, vagy egyes helyeken csak beiratkozni kell? A másik kérdésem,hogy én munka mellett végezném el, de nem tudom,hogy van-e ott is ilyen lehetőség. Mennyire horribilis összeg ott egy félév mondjuk nem egy büfé szakon? Bármilyen tapasztalat, vélemény érdekel.2009. szept. 11. 12:03
21/21 anonim válasza:
Kérdező! Az SSN az a Social Security Number, de ha a párod legál, ő ezt vágja, mert neki is van ilyenje. Ha ő zöldkártyás, miért nem házasodtok össze? Előbb-utóbb te is megkaphatnád. Én nem tudom, hogy a másik válaszoló honnan veszi, hogy ez ilyen könnyen megoldható, de szerintem nem. Ha nincs pénzed, miből élsz meg? Ha nem tudsz dolgozni, miből lesz meg a havi 100-200 ezer? Nem olyan egyszerű, ahogy elképzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!