Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » California University LA vagy...

California University LA vagy Berkeley College NYC?

Figyelt kérdés

Berkeley: Management vagy Marketing

California: Marketing vagy Business & Management of Entertainment

Kinek van tapasztalata vagy ismerőse aki valamelyikbe járt? Valaki véleményeket legyenszives!

2013. jan. 12. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Eloszor is, mi az a "California University LA"? University of California, Los Angeles, magyarul UCLA, ami vilagszinten top 20-as egyetem, vagy California State University, Los Angeles, ami viszonylag epkezlab regionalis egyetem...? Netan a szinten Los Angelesben talalhato, vilagszinten top 40-es USC, (University of Southern California)?

Ami biztos, hogy a Berkeley College NYC-ben (nem osszekevendo a UC Berkeley-el) egy teljesen jelentektelen, reszben tav es levelezooktatasra epulo foiskolacska.

Az elobbibe iszonyatosan nehez bejutni, utobbiba mindenkit felvesznek, ha gyozod penzel.

2013. jan. 13. 02:06
 2/2 A kérdező kommentje:
UCLA-ra és Berkeley College-ra gondoltam. bocsi, ha rosszul írtam.
2013. jan. 13. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!