University of Helsink vs University of Wien? (Computer Science)
Üdv mindenkinek!
Az ELTE IK-n tanulok programtervező informatikus BSc-n. Erasmussal szándékozom kimenni külföldre, egyelőre egy szemeszterre (majd most ősztől), és később lehet, hogy maradnék is MSc-re pl.
Két egyetem között filózok egyelőre, a fentebb is említett Un. of Helsinkin és Un. of Wien-n. Valaki, aki volt már valamelyiken (lehetőleg informatikai szakirányon), meg tudná osztani tapasztalatait? Esetlegesen a tárgyak beszámításait itthon, amiket elvégzett kint?
Másik kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy én angolul beszélek. Se finnül, se németül. Ennek ellenére, ugye tudnék kint végezni kurzusokat, amiket beszámítanak itthon? Angliában ugye angol minden, ezt tudom.. De oda nem szívesen mennék.
Köszönöm a válaszokat!
Egy aprosag: talan a startupok Helsinki kornyeken jobban burjanoznak, mint Becs korul. itt a teljes lista compsci-hez
Köszönöm a válaszokat! Megnézem az általatok/általad linkelt rangsort.
Még egy kérdésem lenne, Helsinkiben van angol nyelvű MSc képzés? Vagy csak 1-1 kurzus van angolul s a többi finnül? Ugyanez a kérdésem a bécsi egyetemmel kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!