Nektek mi a véleményetek? Megéri?
Figyelt kérdés
Sportriporter szeretnék lenni, de nem itt Magyar országon, hanem német földön. Most is spec. némettagozatra járok. Érdemes megcsinálnom itthon a főiskolát és utána menni el külföldre vagy egyből gimi után egy német iskolába, és ott kitanulni a szakmát? Hogy van nagyobb esélyem munka lehetőségre?2012. nov. 30. 15:43
1/2 anonim 

válasza:

Nem az a lényeg, hogy hogy van nagyobb esélyed, hanem az, hogy te melyiket bírnád jobban. Ha fokozatosan akarsz haladni, akkor itthon, majd utána külföld, de ha egyből a mély vizet akarod, akkor gimi után egy német suliba menj. De szerintem az a jobb, ha német suliba mész. Legalábbis én ezt tenném, ha meg van hozzá a kellő nyelvtudásom.
2/2 anonim 

válasza:

Ahhoz hogy sportriporter legyél már csak logikából is felsőfok feletti (C2, anyanyelvi) szintű német kell. Emiatt szerintem minél előbb menjél ki, ahogy csak teheted, mert ehhez még a legjobb képességű embereknek is évek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!