Mormonokon keresztül 1 évig USA-ban tanulni. Megéri?
Mi a véleményetek erről a lehetőségről?
Adott vagyok én.
Felajánlották hogy 4,5-ös átlag mellett jövő év elején kimehetek egy évre Salt Lake City-be, 1000 (azaz egy ezer) dolláros havi ösztöndíj mellett a Mormon egyházon keresztül...
Nem túl szép ez ahhoz hogy igaz legyen?
Hallottam véleményeket a Mormonokról hogy mit csinálnak kinnt USA-ban és hogy mennyire kimossák az ember agyát... Ez igaz??
Véleményeiteket várom.
Hát, én USÁba kb. mindenáron mennék...
De tényleg nagyon vigyázz, hogy nem valami agymosásos-beetetéses dologról van-e szó! Mert azért annyira talán mégsem MINDEN áron, ha érted...
ne keverjuk a szcientologusokat a mormonokkal (agymosas) meg az LSD Church-bol bo 120 eve kilepett parezer, max. partizezer fonyi ortodox mormont, akik kitartoan a tobbnejuseget partoljak - illegalisan.
Egy het mulva lehet kiderul, hogy mormon elnoke lesz az USA-nak, szoval azert erosen mainstrem a vallas mar. Pontosabban egy istentelen nagy baromsag, Adam Smith 200 eve megtalalta az USA-ban, amik elmondjak hogyan elrt Jezus az Allamokban, es hogyan volt a Paradicsom valahol Missouri kornyeken :D Tovabba hogyan valsz halalod utan Te is istenne, vagy valami hasonlo, rettenetesen zavaros. De persze nincs olyan vallas aminel a hit valamifele racionalis dontes lenne. A mormonizmus az egyik legbizarabb kereszteny gyulekezet, es alighanem a "stanard" protestans alapoktol leginkabb elrugaszkodott felekezet.
Egyebkent nem rossz emberek. A tipikus mormonnak van 5-6 gyereke, feher, nem iszik, nem dohanyzik, nem iszik kavet es teat (mert a vallas tiltja, ne mergezd a tested) es persze nem is szexel hazassag elott (na, ez utobbit mondjuk minden egyhaz tiltja). Ujfent, a vallasuk egy bogaras baromsag, de mukodik, es nem kell semmifele szektas agymosast vizionalni. Hogy be akarnak majd szervezni - nana, de ujfent, a mormon egyhaz nem valamifele par tucat fos vad szekta. Tul vad dolgokat ne varj, senki sem fog agymosni. Tulkomplikalni nem kell a dolgokat.
Ha valóban mormonokról (Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról) van szó, akkor ez egy nagyon jó lehetőség.
Azonban nekem gyanús, hogy valaki visszaél a Mormon Egyház nevével.
Ellenőrizd, hogy valóban a nagy mormon egyházról (www.lds.org) van-e szó, akik a híres BYU egyetemet is fenntartják, vagy valami szakadár kisegyház, ami esetleg szintén mormonnak mondja magát. (Ha elküldöd privátban a részleteket szívesen segítek ellenőrizni...)
Ha az igazi mormonokról van szó, akkor jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!