Au-Pair Hungary KFT-vel milyen tapasztalataitok vannak? Van aki Angliába vagy Németországba ezzel a céggel ment ki? Babysitternek/ aupairnek? Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Megéri az 50.000Ft-s befektetetést ? Aki szerződött már velük menyi pénzt kapott a családtól hetente? Menyi időre érdemes kimenni hogy megtanuljak angolul beszélni elég lehet 3-6 hónap?2012. okt. 19. 20:21
1/4 anonim válasza:
Nehogy fizess!!! Alapszabaly, az au-pair nem fizet! A csalad fizet a kozvetitonek! A fenti kft kamu, bele ne menj. Ha gondolod adok 1-2 kozvetito cimet privibe. En 7 honapot voltam, nem sokat segitett, de en sajnos anti tehetseg vagyok nyelvekbol.
2/4 zöldfülbevaló válasza:
Sajnos én kifizettem az 50 ezret, és most elég szar családom van, és mivel a megszokás helyett a megszökésre voksolok, el tudnád küldeni nekem is azokat az ingyenesen közvetítő cégek elérhetőségeit? :) Nagyon köszönöm!
3/4 anonim válasza:
Nekem 1 ismerősöm velük ment ki,és nagyon elégedett.Szerinte megérte.
4/4 anonim válasza:
#3 vagyok ismét,
az ismerősöm Angliába ment ,és akkor valóban 50.000 Ft volt.
Én kérdeztem,hogy USÁ-ba mennyi lenne,akkor hirtelen 50.000+500 $ lett.
(Mert ,ha azt mondja az iroda,hogy akkor 50,ha meg van a család,akkor azt válaszolom,rendben,korrekt.Na,de ez nem korrekt!Az 50-et akkor is be kell fizetni,ha nincs család :).Ezen kívül,vízum és stb.(nem jut eszembe hirtelen) néven fut a maradék 500$.
Úgyhogy ,tessék vigyázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!