Mik a tapasztalataitok az au-pair munkával vagy au-pair munkát közvetítő cégekkel?
Figyelt kérdés
Leginkább az au-pair hungary és az au-pair world érdekelne, de persze írhattok más cégről is!!!!2012. szept. 23. 12:45
1/3 anonim válasza:
Én nem cégen keresztül találtam au-pair munkát. Szerencsém volt, mert egy nagyon jó családot fogtam ki (Bécsben voltam), bár nagyon sok dolgom volt: négy éves fiú ikerpár, plusz volt két nagyobb gyerek, de velük nem kellett foglalkozni. A szülők sokszor elutaztak, tehát rugalmasnak kellett lennem, volt, hogy hétvégén a gyerekekkel voltam egyedül, de ekkor hétköznap kaptam több szabadidőt.
Engem elvittek nyaralni is (Ausztriában kétszer Olaszországban egyszer), és az ott lakás, ott étkezés mellett is igen jó fizetést kaptam.
Összesen 7 hónapig voltam ott, nem túl sokáig, utána hazaköltöztem, mert elkezdődött az egyetem és nem tudtam tovább maradni.
Nekem nagy élmény volt, de persze szerencse kell hogy jó családot fogjon ki az ember.
26/L
2/3 anonim válasza:
en az au pair worldon talaltam franciaorszagban es nekem is jo tapasztalataim vannak. persze kell elotte hogy sokat levelezzetek, esetleg fel is hivhat telefonon, skypeon sokat meselsz magadrol meg ok is magukrol es utana lehet menni. de aki tul sok penzt ajanl, azt ne vedd komolyan. kb 300 eur az atlag havi fizetes.
3/3 anonim válasza:
Én eleinte 500, 2-3 hónap után már 600 eurot kerestem, ez nagyon ritka, általában csak a nagyon tehetős családok fizetnek ennyit, az átlag tényleg a 300-400 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!