Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A Pittsburgh-i Carnegie...

A Pittsburgh-i Carnegie Mellon University-re innen betudnék oda jutni ösztöndíjjal? És ha igen akkor mire lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Pontosabban College of fine arts-nál érdekelne a Drama meg a Music külön-külön. Valamelyikre jó lenne bejutni ösztöndíjjal.

#CMU
2012. aug. 8. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat, a CMU alapvetoen realiakra szakosodott egyetem, nem tudom mennyiben erdemes odamenni Dramara vagy Zenere.

Eloszor azt kell megnezni, need blind-e az egyetem, magyaran az oszontijak megadasakor ugyan olyan leehtosegei vannak kuntakinteknek is, mint amerikai allampolgaroknak. Aztan kell TOEFL vizsga, megfelelo szintre, meg SATS, illetve amit kernek zenei es dramai kepzeseknel - bevallom nem nagyon vagyok otthon ezekben, amik altalaban eleve kicsit kilognaka hagyomanyos kepzekbol, mas felteelekkel (foleg zene). Kimagaslo versenyeredmenyek kellene, barmelyikhez is, orszagos szintu eredmenyekkel. Esatobbi. Nem lehetetlen, de nem tudom zenei reszre mit kernek, tippem szerint eros tapasztalatot, hol jatszottal, miben, milyen szinten, milyen versenyeket nyertel, stb.

2012. aug. 10. 17:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! most okosabb lettem valamivel! :)
2012. aug. 10. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen engem csak a zene érdekel! :)
2012. aug. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!