Ausztráliai továbbtanulás?
Figyelt kérdés
Valakinek van valami tapasztalata? 17 éves vagyok, és minden álmom, hogy kint éljek Ausztráliában. Erre milyen lehetőségek vannak?2012. aug. 1. 08:09
1/8 anonim válasza:
Fontos, hogy nő vagy férfi vagy-e? Nőknek könnyebb, férfiak nehezebben kapnak állampolgárságot.
2/8 A kérdező kommentje:
nő vagyok
2012. aug. 1. 22:38
4/8 anonim válasza:
Ismerős 2 hónappal ezelőtti tapasztalatait írtam le ;)
5/8 anonim válasza:
Gondolom az ismerősöd a Department of immigration and citizenshipnél dolgozik .Haha :)
6/8 anonim válasza:
Látom nem érted amit írtam... "haha" :)
7/8 anonim válasza:
De értettem... :)! Igazad van ha nem a DAC-nál akkor valamelyik Aussie statisztikai hivatalnál. Ez enyhén szólva diszkrimináció lenne, és értelmetlenség. Nem gondolod? Az Ozzik nagyon érzékenyek erre.Legyen egy hiány szakmád, tökéletes angol, és ha diplomás vagy 3év ha szakmunkás 5 év gyakorlat. Az se baj , ha shemale vagy hermofrodita vagy. Hidd el!
8/8 anonim válasza:
Mintha csak én ìrtam volna ki a kérdést!:-)
Szintén 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!