Grazi egyetemisták?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék rá, vajon vannak itt, ezen a fórumon egyetemisták, akik Ausztriában, Grazban tanulnak. Szívesen megismernék néhány embert, októbertől én is oda fogok járni egyetemre. :)2012. júl. 24. 13:08
2/6 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. :) És te milyen szakra jársz?
2012. júl. 25. 17:47
4/6 A kérdező kommentje:
Én Betriebswirtschaft-ra fogok járni a Karl-Franzens-Universität-re. :) Mesélnél az eddigi tapasztalataidról, a városról, a társasági életről?
2012. júl. 25. 19:18
5/6 anonim válasza:
szerintem nagyon jó hely graz, de nem olcsó ( magyaroknak biztos nem )
Szeretek ott lenni, igaz az első napon megbüntettek a villamoson de ezt eltekintve minden jó ott.
Nem kis város. Közlekedés jó. Rengeteg hely van ahol esténként mondjuk elmehetsz szórakozni. Mondjuk én nem
vagyok az a típus aki bulizik hajnalig, de a többiektől tudom hogy rengeteg hely van.Majd gondolom első napokon körülnézel a városban. Koleszba fogsz lakni ?
Én az Elisabethstr 93 ban voltam amit most újítanak fel.
hát..240 euró volt. Drágák nagyon a koleszok. habár most
elmegyek erasmussal.
Városról még annyit hogy nagyon nyugodt ahhoz képest amilyen nagy. Minden rendezett.
6/6 anonim válasza:
Hali. Én is októberben kezdek Grazban. Bár én először nyelvi felkészítőre megyek, és a szakomat ténylegesen csak fél évvel később kezdem meg. De szívesen beszélgetek én is. Igazából jó lenne néhány ismerős, akik ott tanulnak...Szóval akinek van kedve beszélgetni itt megtalál: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!