Milyen angollal mennek ki az egyetemisták angliába tanulni?
B2 az teljesen rendben van.
Nagyon egyén függő, van akinek jó a nyelvérzéke és gyorsan befogadja az új információkat, van aki a B2-es szintért is megkűzd...
Akinek jó a nyelvérzéke az az anyanyelvi környezet miatt nagyon gyorsan fogsz fejlődni. Egyértelműen nagyok az esélyeid és érdemes belevágni.
Köszi a válaszokat, nagyon jó kedvem lett:).
Szóval, nem lennék kirivó, hogy ha kimennék különösebb nyelvi rutin nélkül.(Hosszútávon még nem használtam a nyelvet, anyanyelvű környezetben).Ergo. sok külföldi lenne, aki kezdetben ott szerencsétlenkedne ugye?
Hat...sok kulfoldi van szinte minden Brit egyetemen, de a "szerencsetlenkedes" azert nema jo szo ra...az IELTS/TOEFL azt garantalja, hogy egy szintet megutsz. Az nem baj, ha nincs hosszabb tapasztalatod az angollal anyanyelvi kozegben, de ezeknek a vizsgaknak meg kell felelni. Nyilvan Cambridge, Oxford keri a legmagasabb szintet, aztan lassan lejebb - de azert, mivel alapveto keszsegrol van szo, olyan irgalmatlan kulonbsegek ezen a teren kivetelesen nincsenek az egyetemi szintek eseteben.
Szoval tenyleg nem egy lehetetlen dolog, de azert ne "szerencsetlenkedes"-re lodd be magad, mert akkor a teszteken se jutsz tul...
Kb ja, 6-6.5 korulre kell beloni a szintet.
Nezd, en viszonylag regota kinn elek, egyetem, doktori, de par honapja amikor moziban megneztuk itt a Guard c. filmet, sokszor csak pislogtam az elejen, mi van, mert ektelen ir akcentussal beszel a foszereplo. Igaz konkretan a filmben is van egy poen, ami arra epul, hogy a dublinbol szarmazo rendor felreerti a videki kollegat, leven akcentus...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!