Átjelentkezés. Lehetséges?
Lehetséges lenne magyar egyetemről osztrák egyetemre átjelentkezni?
Ha igen, hogyan? Van erre lehetőség? Közgazdasági egyetem lenne, és Bécsbe szeretnék kimenni, de nem tudom, hogy lehetséges lenne-e ez.
Ennél konkrétabb már csak az lett volna, ha azt mondod, hogy egy európai egyetemről szeretnél átjelentkezni egy amerikaiba...
Az összes ilyen átjelentkezés egyedi elbírálás alapján történik, ha van egyáltalán rá lehetőség. Az egyetlen infó, amit itt kaphatnál, az csak 1-1 tapasztalat lenne, hogy x embernek sikerült y egyetem z szakáról átmenni, y2 egyetem z2 szakára. Ha szerencséd van, pont kifogsz egy olyan embert, aki ugyanarra az egyetemre akart menni.
De a kérdésedből még annyi sem derül ki, hogy egyáltalán közgazdasági egyetemre akarnál-e menni Bécsbe, nemhogy az, melyik egyetem lenne. Így nagyon nehéz lesz neked segíteni.
Magyar egyetem Közgazdaság Gazdálkodás és Menedzsment szakáról ugyanilyenre Bécsbe.
Na így konkrét.
:)
mi az a BSC meg MSC? most kezdem az egyetemet de tervbe lenne Bécs.
Akkor ez nem lehetséges?
De tényleg annyira nehéz átkerülni? Miért nehéz? Vagy csak Ausztriánál van ez?
mi az a STEOP vizsga, vagy milyen?
Mik vnanak benne?
Minden érdekelne, mert én tényleg át szeretnék majd jelentkezni de remélem van rá esély.
Vagy egyáltalán nincs?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!