Megéri Japánban tanárnak tanulni?
Figyelt kérdés
Mondjuk angoltanárnak, de szerintem még magyar nyelvtanárnak is.2012. júl. 14. 19:43
1/14 anonim válasza:
Miért kell Japánba menni angolt tanulni?? Magyar nyelvtanárnak meg minek tanulnál, írásodból megítélve szerintem tudsz magyarul, vagy mégsem???
2/14 A kérdező kommentje:
TANÁRNAK. Ergo valamelyik egyetemi másod diplomás tanárképzést elvégezni. (pl. Waseda School of Education után Graduate School of Teacher Education) és utána állást vállalni valamelyik mondjuk középiskolában vagy egyetemen, mint angol/magyar tanár. Ez megérné?
2012. júl. 14. 20:02
3/14 anonim válasza:
Japánban magyartanárnak? :D:D:D:D:D
4/14 A kérdező kommentje:
Persze. Ott elég sok helyen tanítanak magyart.
2012. júl. 14. 20:14
5/14 anonim válasza:
Ha szeretnéd csinálni, akkor mindenképpen megéri. Tudod, nem az a lényeg, hogy mi a munkád – ha a legjobb vagy belőle, akkor megéri.
6/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az amit talán fogok tudni szeretni és a fizetés pedig iszonyat jó. Úgy tudom, hogy Japánban a tanárokat nagyon nagyra tartják és az az egyik legjobban fizető állás. 3-5ezer yen az órabér!! Ha kiszámoljuk, hogy heti 5x 8 óra (annál több) akkor is 1 millió ft fölött van havonta! Szerintem nagyon megérné csak kíváncsi voltam más véleményére is.
2012. júl. 15. 16:58
7/14 anonim válasza:
De azt is vedd figyelembe,hogy ez mennyire megvalósítható.
A waseda egy nagy neves egyetem. Magyarul a tandíj nem magyarnak való. Mellesleg ott a munkáltaló és az emberek az iskolák neve által is különböztetnek. Az hogy hol tanultál megmondja a pénzügyi helyzetedet.
Én is angol tanárnak tanulok,bár magam részéről előnyben részesítem az alsó közép,általános iskolásoknak tanított angolt. Az alapokat kiskorban kell elkezdeni.
Keresgélek ilyesféle irányban,de elég nagyok a kihívások hiába tudok Japánul és angolul...
A pénz beszél. Akarni mindent lehet. Sajna. :(
8/14 A kérdező kommentje:
Előtte szánt szándékom megnyerni az ösztöndíjat :D
2012. júl. 17. 14:22
9/14 anonim válasza:
Hát, hajrá. :) Végül is, lehetetlen nem létezik, ha nagyon akarod, akkor azt el is fogod érni.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. júl. 17. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!