Hogyan tanulhatok japánban?
Figyelt kérdés
Hali! Tizedikes gimnazista vagyok (0-os voltam) és szeretnék Japánban tanulni, majd később pedig dolgozni. Szeretném tudni, hogy mik a lehetőségeim. Előre is köszönöm.2012. jan. 31. 14:14
1/1 anonim válasza:
Ha jól tudom, csereprogramok középiskolások számára is vannak (bár a létszám erősen korlátozott), de azt hiszem, mindenképpen előnyös hozzá, ha már tanultál japánul.
Aztán ha később esetleg japán szakos lennél, akkor is van lehetőséged Japánban történő részképzésre - már ha elég jó tanuló vagy, és a nyelvtudásod is már elég jó.
Végül pedig ott vannak az egyetem utáni kétéves kutatói ösztöndíjak - ezekhez már japántudás sem kell, viszont jó, ha a kutatott témád meggyőzi a japán kormányt, hogy sok pénzt áldozzanak rád :)
Ami pedig a munkát illeti - nem lehetetlen, de jól meg kell választani, hogy milyen munkával szeretnél próbálkozni!
Mit szólsz mindehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!