Informásciókat szeretnék megtudni a marosvásárhelyi fogorvosi egyetemröl. Aki odajár az irjon, kérem! Szóval valaki segitene?
Szia!
Nem járok oda, de oda készülök. Erdélyi vagyok, ha még aktuális a kérdés akkor megpróbálom megválaszolni.
Szia!
Én gyógyszerészetire készülök, viszont keresgéltem a fogorvosihoz infókat. Tehát a felvételi ugyebár:
10% érettségi átlag
90% felvételi
Felvételi vizsga:
felvételizhetsz szerves kémiából, bioszból és fizikából
-teszteskönyvből példafeladatok, amit az egyetemen lehet csakis megvásárolni (a gyógyszerészetinél 4 típusú feladatok)- mindez 75%-át teszi ki a felvételi jegyednek, + 25%-a kérdések "első látásra" tankönyvekből. Az "első látásra" kérdések biosz XI-es tankönyv(Ioana Arinis)
Ha kémiából szeretnél menni akkor itt megtalálhatod a könyvek címét (első oszlop); hogy hányadikos tankönyv kell (2. oszlop); szerzők (3. oszlop): [link]
Ha fizikát választod itt megtalálhatóak a témák ill. a tankönyvek(ha gondolod segítek lefordítani, csak jelen pillanatban nincs annyira időm sajnos) : [link]
Továbbá:
Elméleti oktatás magyar nyelven megy, gyakorlat román.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!