A Marosvásárhelyi Orvosi egyetem milyen (részletesebben lent)?
Megfordult a fejemben , hogy esetleg oda mennék Magyarországról. Érdekelne a felvételi, a kollégium, az, hogy mennyi nyelvtudás szükséges, a gyakorlat román csak?
Az, hogy ilyen "könnyű" bejutni ( a magyar orvosikhoz képest) mennyiben jelenti azt is, hogy a színvonal esetleg alacsonyabb lehet? Jobban megéri, mint a magyar egyetem?
Írhatnának olyanok is akik oda járnak, hogy milyen.
Szia én is oda készülök, de nekem sincs túl sok infom róla. Én is úgy tudom h csak a gyakorlatok mennek románul. Olvasd át a tájékoztatót: [link]
Nem tudom h mennyire segít de azért itt is van pár adat. Illetve a felvételi tesztet valami könyvből állítják össze amit kint bizonyosan be lehet szerezni. Elvileg most kezdődött meg a jelentkezés kint. Elvileg a kollégium sem para(nagyon nagyon távoli rokon ott tanul)ja és ösztöndíjjal átvesznek Szegedre. Legalább is régebben így volt.
szia
köszike a linket, van pár fontos infó benne.
hát nem tudom az úgy lehetséges e hogy egyszerre jelentkezni Mo.-ra és Romániába is. Illetve hogy azt a könyvet honnan lehet megnézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!