Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyi idő lenne megtanulnom...

Mennyi idő lenne megtanulnom angolul?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és anyáék fontolgatják hogy kiköltözünk Amerikába.Most 7. osztályt végeztem, és mind a 7 évbe németet tanultam, én vagyok a legjobb a tantárgyból, úgy hogy alsóba nem is figyeltem az órákon.Egy szót se tudok angolul :( És ha kiköltöznénk nem tudom mi lenne velem az iskolában,Mennyi idő lenne megtanulnom angolul hogy értsek valamit?
2012. júl. 4. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez csak a képzéstől függ. Általánosban (még oviban is) végig németet tanultam, majd a gimiben angol előkészítőre jártam, és 1 év alatt tanultam meg. Úgy, hogy előtte én sem tudtam egy szót sem. Tehát gyorsan meglehet tanulni, az angol nagyon könnyű nyelv, főleg ha van nyelvérzéked.

Sőt. Ha kiköltöztök, az még jobb is, addig szerintem el sem kell kezdened tanulni, majd ott megfogod tanulni! A nyelvet nagyon hamar meglehet tanulni, ha rá vagy kényszerítve. Sokan kimennek Angliába direkt azért, hogy nyelvet tanuljanak, mert ha kénytelenek azt használni, és csak azt hallják, hamar megtanulják. Van olyan ismerősöm, aki 2-3 hónap alatt tanult meg így perfektül angolul külföldön.

Persze nem árt ha van valami alapod, de azt mondom, ne most foglalkozz vele komolyabban, hanem mikor már kint vagy, sokkal egyszerűbb lesz akkor. Most csak az alapokat tanuld meg egy külön tanárnál. Menni fog.

2012. júl. 5. 00:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!:)
2012. júl. 5. 12:18
 3/5 anonim válasza:
Ezzel még az is a probléma, hogy itthon általában brit angolt tanítanak, Amerikában meg amerikai angolul beszélnek. DE igazából sok különbség nincs a kettő között, de mégis kicsit más.
2012. júl. 12. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Legfontosabb különbség: Ne kérj radírt egy amcsi sráctól, ha brit angolt tanultál, mert amiknál a rubber nem a radírgumi... :)
2012. júl. 22. 00:16
 5/5 anonim válasza:
ugyanigy jartam en is...13 evesen jottem ki 1 eve vagyok kint en 7.et kezdtem volna itt de elore tettek egy evvel ezert a 8.at kezdtem most vegeztem es most 9.es vagyok 90%osan beszelek..Ha tenyleg kiakarnak jonni a szuleid fuzd meg oket hogy odakoltozzenek ahol mi lakunk es abba a suliba jarnal ahova es az igazgatoval meg megbeszelnem hogy minden orank egyutt legyen es majd en segitenek amugy 14/L mert ha jotanulo voltal akkor gondolom teged is egy evvel elore tesznek..Jo itt kint minden meg vannak barataim..Ha erdekel meg ha a kozelbe szeretnetek jonni akkor irj uzit es face-t linkelek meg sulinevet meg ahol milakunk annak a varosnak a nevet meg minden tudnivalot...Ja amugy nyugi nem vagyok pedofil csak segiteni szeretnek ,es elvegre nekem is jolenne egy magyar barat..:)
2012. szept. 25. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!