Németországba költözünk, Nürnberg közelében találhatunk olyan középiskolát, ahol a gyerek angolul tanul mindent?
Sajnos a német nyelvet nem szereti, 9 éve tanulja, de nagyon bizonytalan, angolul viszont jól beszél, és Amerikába szeretne költözni érettségi után. Nürnberg közelében található olyan gimnázium, középiskola, ahol angolul oktatnak?
Köszönöm a válaszokat előre is !
Nem hinném, hogy van olyan középiskola, ahol mindent németül tanítanak. Viszont amíg németből nincs olyan szinten, nem fogják engedni abba az osztályba, ahová a kora szerint járnia kéne. De ha itt fog élni, gyorsan bele fog jönni.
Egyébként hányadik osztályra gondoltál? Mert itt 4. osztály után kezdődik a középiskola.
Az elején én sem szerettem.általános másodikban mentem ki ausztriába,1-1,5 év alatt megtanultam a nyelvet.egy évig tanultam előtte a németet,szóval kb. el tudtam mondani,hogy mi a nevem,hol lakok,meg hogy süt a nap.
most már 8-ba fogok menni,kiköltözést is tervezem,de ha akkor nem megyek ki,tuti,hogy nem jutok semmire.
nem kell kímélni a gyereket!:D
amúgy,már perfektül beszélem a németet,angolt,és tanulom a franciát is.;D
Koszonom a valaszokat!
Mindenkeppen angol iskolaban gondolkodunk, mert Amerikaba tervezzuk a jovot, miutan a gyerekek leerettsegiztek. Evet pedig nem szeretnenk halasztani, mert 5 evnel tovabb nem leszunk No-ban, es azert folosleges lenne anyanyelvi szintre fejleszteni (plane hogy tenyleg utalja a gyerek:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!