Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Agrármérnök Írországban?

Agrármérnök Írországban?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, agrármérnök szeretnék lenni, földet fejleszteni és állatokat tenyészteni szeretnék.Ehhez milyen faktot vegyek fel?(gondolom kell matek, és melyik a legjobb egyetem, ahol ezt oktatják?)És érdemesebb itt vagy külföldön(Írország, Skócia vagy Anglia) elvégezni? És ezzel Írországban vagy Angliában vagy máshol(pl Dél-Amerikában) könnyebb elhelyezkedni?
2012. júl. 1. 21:26
 1/3 anonim válasza:

16 éves lányként mi vitt erre a gondolatra? Egyébként tudtommal föld meg állatok is vannak bőven Magyarországon (minden értelemben állatok:D), és ha fejleszteni szeretnél, akkor nem hiszem, hogy egy már eleve fejlett országban célszerű elhelyezkedned. És miért vannak ilyen színes elképzeléseid, hogy Dél-Amerikában el lehet helyezkedni? Fura. Szóval... Nem hiszem, hogy külföldön gazdaságosabb lenne elvégezned, Magyarországon is van ilyen jellegű képzés.

[link]

Szóval... úgy vélem ha ilyen ambícióid vannak, kár lenne elhagynod az országot, viszont ha csak a pénz motivál, akkor köszönjük, elég pénzéhes pióca sanyargat minket így is. Rengeteg mintagazdaság van, ahol belterjesen, irányított körülmények között korszerű eszközökkel művelnek földet vagy folytatnak állattenyésztést Magyarországon, nem kell messzire menni ezekért.

A faktokat illetve földrajz, biológia nem árthat, a matek meg mindenhova kell.

2012. júl. 5. 03:49
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2012. júl. 5. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Biosz és füldrajz valóban jó ezenkívül szerintem a kémia is hasznos, nem kell mindenből fakt, elég ha órán odateszed magad kicsit jobban, persze az egyetem ajd teljesen más lesz. A PE georgikon kar szerintem jó hely efféle tanulmányokhoz (barátnőm odajár, szereti).
2012. júl. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!