Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » 15 éves lányomat, hogy tudom...

15 éves lányomat, hogy tudom Angliában iskolába iratni?

Figyelt kérdés
minimálisan beszél angolul. otthon most ballagot az általános iskolából. itt melyik osztályba kerülhet be?
2012. jún. 27. 18:06
 1/2 anonim válasza:

Nemtudom ott hogyvan,en nemetorszagban elek kint.

itt 1-4.ig van altalanos,onnantol az 5.-10.esek egybe jarnak.

es utana vege.

ha eleg jol beszel angolul ahoz,hogy ertse a tanorai anyagot,akkor mehet 9.be.

gondolom van tartozkodasi engedelyetek,de ha nem csinaltassatok,lakcim bejelentes stb hogy ti ottlaktok kint !

ha mar van,akkor utana mar nincs mit mondanom.

viszont nekem ugyvolt hogy en otthon kijartam a 7.et,meg voltakaz ev vegi jegyeim,es utana mikor kikoltoztunk itt megint zatjartam ki ,hogy jobban megtanuljam a nyelvet,de engem ebben az evben nemosztalyoznak , nemkell dogat irni mert mar megvannak az ev vegi jegyeim,szoval csak a nyelv miatt kell hogy tanuljam.

jobban jartok tiis ha Angliaba kijarja megegyszer a nyelv miatt!:)

szeptemberbe lesz egy eve hogy ittvagyok,es mar perfektul beszelem a nemetet.

15/L

2012. jún. 29. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Az angoltudás nem probléma, de Angliában kor szerint van a beosztás az osztályokba, és ők már 6 évesen kezdik a sulit, úgyhogy a lányod nagy valószínűséggel a 10. osztályba kerülne. Egyébként az egész eljárás nagyon bonyolult, hogyha lekésel a jelentkezési időszakról, rengeteg papírt kell kitölteni és még így is lehet, hogy mondjuk 1 hónappal később kezdheti csak az iskolát, mint a társai.
2012. júl. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!