Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha minden igaz akkor idén...

Ha minden igaz akkor idén szeptemberben a BME járműmérnöki karjára fogok járni. (Elég jó pontjaim vannak ezért merem ezt leírni). Azonban szeretnék az USA-ba kimenni tanulni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy tudom ezt megoldani, mit kell tennem? Nagyon kevés pénzünk van ezért valami ösztöndíjas dologra gondoltam de nem tudom, hogy hogy kell elindulni egyáltalán vagy mit kell csinálni. Tapasztalatok? Merre kell elindulnom?

2012. jún. 19. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:
En jarmumernokkent vegeztem egy eve es en is most palyazom amerikai osztondijra. Rengeteg olyan van ami fizeti egy reszet de neked olyan.kell ami mindent fizet marpedig ilyen csak egy van: Fulbright. Erre pedig csak mesteren lehet palyazni. Az alapkepzest kivalo eredmennyel kell vegezni (hehe majd meglatod hogy kozlekkaron ez milyen "egyszeru"), es rengeteg iskolan tuli tevekenyseget kell csinalnod. Tudomanyos munkak, hogy csak egyet emlitsek. Ezen kivul GRE es Toefl nyelvvizsgat kell tenni. GRE az azert C2 szint szoval felsofok feletti. Es akkor a Fulbrightra.jelentkeznek kb 150-en es nagyjabol 10% nyer. Szoval hajra a kitunteteses diplomaert:-) es sorry a helyesirasert de telorol irtam.
2012. jún. 20. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!