2 év múlva leszek 8. -os (most 6. vagyok) és (2011) szeptemberben már be fogom tölteni a 14-et. Szeretnék discoba járni kb 2-3 hetente. Ha a szüleim lennétek, elengednétek? Meddig?
Ez a legnagyobb dolog az életedben amit el szeretnél érni? :D
De egy picit sajnállak, ha discoban akarod megtalálni a helyedet, számtalan más bandázási lehetőség van még.
Ebben a korban még be se engednek a diszkóba! 18 a korhatár, esetleg ha valaki kinézetre annyi, de csak 17, belefér, de 6.-os gyerek az semmiképpen nem. Te még ne menj sehova, hívd meg magadhoz a barátaidat, beszélgessetek, nézzetek filmet egymásnál.
Amikor én voltam ált. iskolás, volt úgynevezett "tinidiszkó", este 7től 10-ig. Nem tudom, a Te városodban van-e olyan, vagy létezik-e még ilyen egyáltalán. Oda csak 18 alattiak mehetnek be, és nem árulnak alkoholt. Eseteg oda elmehetsz, de rendes diszkóba kizárt.
Én 7.-es koromban voltam először ilyen "tinidiszkóban", de csak egyszer vagy kétszer. Amikor már rendesen is elmehettem, 15, 16 éves koromtól, addigra meg már áttértem a metalra, és a klubokat, koncerteket részesítettem előnyben, ahol szerintem jóval kevesebb baj ér egy tizenéves gyereket, mint egy diszkóban. Pl. rockerek közt nem jellemző a drogozás, laza szexualitás, stb..
Itt szoktam néha gyerekeket látni, de leginkább szülői kísérettel.
Szerintem itt nem ez a kérdés.
Sokkal inkább az, hogy _miért_ akarsz diszkóba járni?
Szia!
Ha én lennék az anyukád, 8.-os korodban(sikeres felvételik után) elegednélek, feltéve ha:
-megvan a kellő bizalom, őszinetség
-ismerném azokat akikkel mész
-ha 100% biztos lennék benne, hogy egy korty alkoholt sem iszol, nem cigizel, drogozol
-21:30-ra otthon lennél-szerintem célszerű, hogy valaki eléd jöjjön autóval!!!
Bár én személy szerint csak lebeszélni tudlak a diszkóról! Drogos, piás emberek akik Rád másznak és mind 'azt' akarják, sajnos manapság erről szól az egész! Sosem voltam még diszkóban(bár volt nekem is egy időszakom, egy lázadó korszak, amikor mindenképp elakartam menni, de nem engedtek), de mai fejjel tudom, hogy nem maradtam le semmiről. Annyi jó programlehetőség van manapság, ráadásul a házibulik marha jók:)
-Tündérlány(17)-
Tehát összeségében Anyukád helyében elengednélek, de mindenképp megpróbálnála rávezetni arra, hogy nem lenne túl jó döntés,ha mennél.
-Tündérlány-
köszi a válaszokat!
kíváncsiságból kérdeztem
(nem tudom ki írta de nem 18 a korhatár, sokan a suliból már 10 éves fejjel mennek-és be is engedik őket-szánalmas!!!!!)
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!