Ha nyelvtudás nélkül megyek ki külföldre tanulni, akkor abba mekkorát bukhatok?
Mostmár kíváncsi vagyok, milyen szakterület:)
Amúgy hülyeség lenne nem belevágni. Max nem jön össze, de legalább megpróbáltad. Ha meg sem próbálod, akkor meg folyamatosan az jár majd a fejedben, hogy nem tudod, mi lett volna.
RElaxát le lehet tölteni torrentel is, sőt a kreatív nyelvtanulós cuccot is. Én a kreatívval kezdtem el a franciát, de úgy, hogy előtte soha sem tanultam, az első szólap után kezdtem érteni a francia híradót :D
Relaxa és kreatív francia:
Bővebben a kreatívról:
Kreatív angol (meg több nyelv is):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__23..
nővérem is semmi nyelvtudással ment ki a férjével Németországba. 3hónap alatt megtanult majdnem anyanyelvi szinten. Tehát nem bukhatsz nagyot.
Ha itthon maradsz akkor buksz a legnagyobbat !
Azt mondjuk megnézem, aki 3 hónap alatt majdnem anyanyelvi szitnen megtanul egy németet. Főleg azért, mert a németek 30 év "ottélés" után is egy mondatból kiszúrják, hogy nem örtlich a kiejtésed...
Kedves kérdező!
Csupán kíváncsiságból érdekel, de mi a szakmád?
Amúgy szerintem simán összehozhatsz ennyi angolt. Ha van rá egy kis tőkéd akkor az ilyen szuperintenzív nyelviskolát javaslom (főleg szóbeli részt), ha kevsebb van akkor valami nyelvoktatás + akadnak szépszámmal külföldi diákkörök (legalábbis pesten), oda csücsülj be és beszélgess velük. Irdatlan sokat segít. Főleg abban, hogy a nem "tökéletes" kiejtést is megtanuld megérteni. Mert a franciáké rettenetetesen pocsék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!