Ha mondjuk történelem tanár szeretnék lenni, mondjuk Hollandiában, akkor gondolom ott kellene tanulnom egyetemen, igaz?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nagyon alaposan kitanulnám a nyelveket, szereznék egy szakmát (mondjuk CNC esztergályos) és külföldön munka mellett történelem tanárnak tanulnék. Persze tudom, munka mellett tanulni nehéz, meg ilyenek, de szerintem ez csupán akarat erő kérdése.2012. máj. 23. 23:07
2/6 A kérdező kommentje:
A szóismétléseken kívül komolyabb hibát nem vétettem, az ilyen idiótáék tartsák meg maguknak a véleményüket. Ha valaki nem tud válaszolni a kérdésemre, vagy nem akar, akkor inkább ne írjon semmit.
2012. máj. 24. 10:28
3/6 anonim válasza:
Attól függ mit számítasz komoly hibának.
4/6 A kérdező kommentje:
Világosíts fel, ne csak játszd az agyad.
2012. máj. 25. 09:47
5/6 anonim válasza:
Ha ott fogsz dolgozni, mármint Hollandiában, akkor nyilván anyagilag jobban megéri, hogy ott is járj egyetemre. Viszont ez nem törvényszerű: ha magyar egyetemen diplomázol, mint történelemtanár, ugyanúgy elfogadhatják a papírodat külföldön is. Ez főként az iskola hozzáállásától függ, ahol dolgozni kívánsz. Szerintem előbb gondolkodj el azon, hol is szeretnél tanítani, aztán járd körbe a dolgot magában az iskolában. Én nem jártam soha hasonló cípőben, így a tanácsomat sem tudnám alátámasztani semmilyen bizonyítékkal... de azért egy próbát megér szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D.
2013. febr. 12. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!