Szerintetek Amszterdamban vagy Dániában tanuljak tovább?
Szerintetek Amszterdamban vagy Dániában jobb tovább tanulni. Mivel mind a két helyen gyakorlatorientált az oktatás, úgy gondolom mind a két hely jó! De nem tudom ,hogy hova jobb menni és hol az erősebb a suli?
A másik milyen angol nyelvi erősséggel érdemes kimenni?
jó kérdés, gondolom koppenhágára gondolsz?!
Alapból azt akartam mondani hogy Amszterdam, mivel ott légális a füvezés, de aztán rájöttem hogy Koppenhágában is "legális", chrisztianiában..
Az oktatásról nem tudok semmit, Daniában gondolom ingyen van a képzés, csak marha drága ott élni (lakás, kaja)..
Ha pénz számit, akkor nézzél utána hogy hól olcsóbb élni..
Azt is bele kéne szamítanod hogy milyen képzést akarsz, valami azt súgja hogy amszterdam, klasszabb hely, és hogy több féle oktatás van, és jobban elismert egyetemek/fösulik... Egyébként malmöben lakom, egy karnyújtással Dániától..
Angol tudás mind a két helyen ugyan olyan fontos, mivel nem beszélnek magyarúl, és a képzést gondolom angolul fogod végezni..
Köszönöm a válaszokat!
Én Németül és Angolul beszélek és sajnos dánul nem..
Szóval ez elég nagy hiba! Mégis külföldön szeretném valahol elvégezni az egyetemet, mert itt esélytelen!! Ausztriába vagy Németországba meg egyszerűen nem akarok menni, az ottani felfogás és mentalitás miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!