Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Tudtok olyan ösztöndíjprogramo...

Tudtok olyan ösztöndíjprogramokat, amik segítenek külföldi egyetem elvégzése esetén a kinti megélhetésben?

Figyelt kérdés
Apa szerint régebben voltak ilyenek, de hát az már nem ma volt. Én eddig nem találtam semmit, de nem is tudom, hogy kéne hozzákezdeni. Dániába mennék msc-re, már megnéztem, van angol nyelven olyan msc, amire jelentkezhetnék, csak a megélhetést nem tudnák nekem fizetni a szüleim, és azt hallottam, hogy diákmunkával ott nem nagyon tudnám magam eltartani.

2012. ápr. 9. 22:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:) Már annyi ilyet elolvastam, teljesen belezavarodtam a sok pályázatba meg mindenbe.
2012. júl. 5. 16:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincsmit:) Elhiszem,elég bonyolult kiigazodni ezen.Nálam úgy volt, hogy a suli intézte,lehet,hogy érdemes lenne megkérdezni a sulit,ahová mész,hogy adjanak valami tájékoztatástn erről..És még annyi,hogy én az első évben,amikor kimentem napi 5 órát takarítottam és lazán megéltem belőle,úgy,hogy egy kis lakást is béreltem,úgyhogy azt is lehet,hogy nézel valami ilyen részmunkaidős munkát.De elég nehéz elhelyezkedni,mert most már a takarításhoz is elvárják,hogy beszélj dánul,de,ha Koppenhágába mész,ott lehet,hogy jobb a helyzet.Nekem Odensében 1 hónap kellett,mire ezt a takarítós munkát megtaláltam.
2012. júl. 5. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!