Melyik külföldi egyetemre érdemes beiratkozni?
Figyelt kérdés
(A délebbi tájak érdekelnek.)2012. márc. 4. 09:14
1/13 anonim válasza:
Attol függ milyen szakra akarsz menni és hogy Európában gondolkodunk vagy lehet más kontinens is. Már van egy két ötletem.
3/13 anonim válasza:
Miért ne kedves válaszoló? Tegyük fel tudja a kérdező mondjuk az angolt kitűnően akkor menni fog neki.
4/13 A kérdező kommentje:
A kérdés egyelőre elméleti, de érdekelnek a tapasztalatok/hallomások.
2012. márc. 5. 15:35
5/13 anonim válasza:
Simán mehetsz csak mondom konkrét segítséget csak akkor tudok adni ha megmondod az irányt amiben szeretnél tanulni és hogy Európában vagy messzebb is gondolkodhatok mert ismerek egy két jó sulit.
6/13 anonim válasza:
Ez most tenyleg komoly? Melyik kulfoldi egyetemre erdemes beiratkozni? Szerinted ez egy ertelmes kerdes, akkor neked semmelyikre.
7/13 A kérdező kommentje:
Elsősorban Európa érdekelne. (Nem mintha többi nem, de valahogy tartanék a távolságtól.) Három fő érdeklődési köröm van: történelem, zene, természetföldrajz.
2012. márc. 6. 16:04
9/13 anonim válasza:
Ha csak Európa akkor Spanyolországon bellül Valenciát ajánlanám. Ha pedig lehet Tengeren túli is akkor Mexikóban ajánlanám az Elite Way School tényleg létező suli mielőt nem hiszel.
10/13 A kérdező kommentje:
A nyelveket tekintve az angolban vagyok leginkább otthon. (Bár egy kis ideig spanyolul és németül is tanultam.) Ismeritek esetleg a kreatív nyelvtanulást? Azzal szeretném folytatni a németet. Szerencsére elég jó nyelvérzékkel vagyok megáldva, úgyhogy nem lesz nehéz dolgom vele. Legjobb tudomásom szerint Ausztriában ingyenes az egyetemi képzés. Mi a véleményetek mondjuk Bécsről?
2012. márc. 7. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!