Tudtok olyan ösztöndíjprogramokat, amik segítenek külföldi egyetem elvégzése esetén a kinti megélhetésben?
Ha jo értetem angolu tanulna és Msc de nem irtad mien szakon. Áranylag legtöb ösztöndij van Angol egyetemeken,
de sok a jelentkezö és nagyon jo eredmenyekel kel hogy felvételizni.Nehany egyetemen Nemet orszgaban is van angolu oktatás de inkáb PhD. Ajánlom a következö cimeket:
UKCISA.ORG.UK ANGLIA, DAAD.DE NEMET ORSZÁG.
Nem hiába emlitetem Angliat de igazad van ha ragaskodol
Daniai tanulmanyokhoz. Az iden egyetlen egy ösztöndij programot látam az elelmiszer ipari ágban ha jo emlekszem Sved országban.
Most elenörisztm az iden Dania csak PhD ösztöndij pályázatokat irt ki,
és azok közöt sem talaltam olyant, ami elelmiszeri ipara vonatkozna.
Esetleg mégprobalod öszre ha megjelenek az erasmus mundus
pályázatok.
Bocs pár napig nem voltam az oldalon. A Sved ösztöndij PhD volt, ugy aszt nem is küldöm még le is járt. Igaz hogy éz a pályázat is lejátrt de hasznos lehet jövöre / ösze indulnak a pályázatok./
Köszönöm!
Jól értem, hogy ez az a támogatás, amit minden dán diák megkap csak azért, mert felsőoktatásban tanul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!