A következő 12 hónapból valamennyit szerintetek tudnék-e kint tölteni?
Figyelt kérdés
Ösztöndíjakra, nyári egyetemekre gondoltam, de minden érdekel.2012. febr. 15. 13:34
1/7 anonim válasza:
Csak kint akarsz lenni vagy tanulni akarsz vagy esetleg dolgozni is? Mindegyik lehetséges. Mi az érdeklődési köröd?
2/7 A kérdező kommentje:
Mindhárom és egyik se :) Tanulni fogok utána itthon (aztán ha jól megy, lehet belőle egy kis külföldi ösztöndíj akár), dolgozni szintén itthon (kell a pénz+tapasztalat, viszont most nem mennék ki Londonba mosogatni), "csak úgy" kint lenni meg nyilván korlátozottan lehetséges, de igen, ez érdekel a legjobban.
2012. febr. 15. 15:11
3/7 anonim válasza:
Milyen sportokat vagy hobbikat szereted? Csak mert a szerint lehet még lehetőséged kimenni.
4/7 A kérdező kommentje:
hm ez elég hihetetlennek tűnik
2012. febr. 15. 16:48
5/7 anonim válasza:
Miért? Ismerek egy csomó embert külföldön. Ja és meik országba szeretnél menni?
6/7 A kérdező kommentje:
Ismerőseim nekem is vannak :) Én valami szervezett dologra gondoltam, de egyébként ez se rossz ötlet.
2012. febr. 15. 17:09
7/7 anonim válasza:
Nem olyan ismerőseim hanem ilyen különböző nyári elfoglaltságokat szervezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!