Mi a véleményetek a Brigham Young University-ről (BYU)?
Ha mormon vagy nagyon jo, ezen kivul nem sok embert erdekel. Mondjuk eleva a diakok 99%-a mormon..
Rankings erdemes megnezni. Vilagszinten SZTE es ELTE szint. Az meg nem tul magas...
Nem vagyok mormon, nem is tudtam, hogy ez mormon egyetem.:O
Nekem viszont annyira tetszik, maga a hangulata.
Van egy amerikai barátom, aki oda jár és nagyon sok jót mesél az egyetemről, ráadásul szerintem NAGYON SZÉP és jó a diákélet.
Akkor lehet, hogy a barátom mormon.
Utána nézek ennek a vallásnak.
AMÚGY VÁROM MÉG A VÁLASZOKAT !!!
(ui: Hol lehet megnézni a fent említett adatokat?)
Vicces iranyzat a mormon, az egyszer biztos. Joseph Smith, aranytablak, Jezus Eszak-Amerikaban elvitte a hitet az indianoknak, stb, meg aztan persze bigamia ameddig Utah regio nem csatlakozott az USA-hoz mint allam :) Onnantol az isteni parancsolat az lett, hogy elegedj meg egy feleseggel.
A BYU a fo mormon egyetem. Biztos nagyon jo hangulata van, de ez egy mormon egyetem. Ember nem nagyon megy oda, ha nem mormon. Es eppen e miatt, ha ott vegeztel, mindenki tudja, hogy mormon vagy...nem allitanam, hogy ez kulonosebb elony lenne. Mormonok kozott nyilvan. Mashol nem nagyon..
Valaszokat nem nagyon fogsz kapni; amerikai egyetemek kozul parrol hallottak az emebrek, de azokrol se tudnak semmit. A BYU meg minden, csak nem csucsegyetem. Nagyon csunya szoval szektas egyetem, mondhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!