Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön mely főiskolákon,...

Külföldön mely főiskolákon, egyetemeken lehet turizmust vagy ezzel kapcsolatos szakot tanulni? Akár ösztöndíjjal, akár magán úton fizetve?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen BA értekel, inkább a mesterképzés. Az drágább? Van rá lehetőség? Mi szükséges hozzá? Tapasztalatok?

Köszönöm!!

2009. máj. 17. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Előszöris az MA szakhoz kell egy BA alapszak.

Minden nagyon drága, attol függően hova akarsz menni, szállás + tandíj. A tandíj itthon is 200ezer lehet félévente fizetős képzésben, külföldön csak magasabb lehet. Támogatott szakra kell egy jó magyar egyetemi átlag vagy érettségi, vagy bármi tanulmányi amit mérni lehet és jó, ahogy itthon is.

És ne haragudj, de aki egy ilyennek nem tud saját maga utánanézni, az mit keresne egy egyetemen, ráadásul külföldön? Oda csak a legjobbak jutnak el.

Talán ha megtanultad a magyar nyelvet, az érdekelt D-vel írják és nem T-vel, akkor gondolkozhatsz azon hogy bővítsd a tudásod.

2009. máj. 17. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A mester képzés általában drágább, de előtte mindenképp alapképzésre kell menned. Rengeteg egyetemen van ilyen szak...azt sem írtad, hogy melyik országba mennél. Írd be a keresőbe és egyből ki fogja adni.
2009. máj. 20. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
kedves első válaszoló az eszedbe sem jut, hogy létezik oylan is, hogy elgépelni valamit? de azért oszthatod itt az észt nyugodtan
2009. jún. 1. 00:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Már nézegettem iskolákat, csak kíváncsi voltam más mit mond.

Kedves 1.! Tudok helyesen írni, elgépeltem, de gondolom rájöttél mit akarok.. Figyu, attól hosszú ó! 1-1 :D Jah és ne aggódj, nincs probléma a tanulással sem! :P

2009. jún. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!