A hawardon van történelem szak?
Azért kérdeztem hogy ne írjak hülyeséget...
Viszont kelene egy olyan híres egyetemen ahol van pl prinston vagy bár akármi
lehet hogy hangos könyv lesz belőle inkább effektekkel. Amúgy meg szerintem elég normális stílusban kérdeztem nem érdemlek támadást...
Azért akartam külföldi, nagy egyetemeket hogy egyrészt nemzetközinek mondható legyen úgymond a regény, másrészt meg szerettem volna valamiképpen kihangsúlyozni hogy a főszereplő neves egyetemekre járt,értelmiség volt, és onnan származnak a filozofikus gondolatai. Csak mivel a történet szerint meghalt a felesége, és a fia egy autóbalesetben, le zülödt vándor lett belőle és azóta nem találja a helyét a világban, és azóta bele vág minden eszement kalandba ami az útjába kerül, és azóta lett egy antiszociális, pszichopata állat akinek a csapos ha azt mondja fizessen elő rántja a shotgunt fejbe lövi és azt mondja: tartsa meg az aprótXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!