Történelem vagy biológia szak?
Egyértelműen biológia...
Egyébként meg első... akkor az alapján válasszon, amit utál?
Én is azért választottam kémia szakot, mert 4 év alatt a szívemhez nőtt, és mert elképzelhetetlen lenne az élet kémia nélkül... és ennek akarom áldozni az életem :D
"Egyébként meg első... akkor az alapján válasszon, amit utál?"
- Igen, azt... most eldöntötted, hogy valami nagy hülyeséget fogsz kérdezni? Azt tanulja, amit szeret, de ne CSAK azért, mert szereti. Érzed a különbséget, vagy még egy hasonló kérdésed lenne?
"Én is azért választottam kémia szakot, mert 4 év alatt a szívemhez nőtt, és mert elképzelhetetlen lenne az élet kémia nélkül... és ennek akarom áldozni az életem :D"
- Ez nagyon jó dolog. Az más kérdés, hogy rengeteg embert ismerek, akik azt tanulják, ami érdekli őket, még sincs ötletük sem, hogy fogják ennek áldozni életüket, ergo megélni belőle. És utóbbiban egészen más egy történelem szak és egy kémia szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!