SZTE biológia? Mennyire jó ez a szak?
én a SZIE-n vagyok bioszos, úgyhogy közelebbről csak azt ismerem, a szegediről annyit tudok, hogy ott nagyon jó a molekuláris biológia. oda érdemes menni, meg a SZIE-re, az ELTE-t nem ajánlom.
biológusként lehetsz tanár, taníthatsz egyetemen. vagy kutathatsz, hálistennek mindig lesz felfedezetlen terület. de pl törvényszéki laborokba is keresnek biológust. a lehetőségek száma végtelen.
igen, az állatorvosi kar indítja a biológusképzést, de ez semmit sem jelent.
maga a képzés pesten folyik, a Keleti pályaudvartól nem messze van a suli, egy-két óra pedig Gödöllőn van, de csak második félévtől
az előző vagyok.
nehéz, mivel kevesen vagyunk, ezért nem tudunk úgy "eltűnni" szem elől, mint pl az ELTÉn, ahol tömegképzés van, tehát tanulni kell. de éppen ezért könnyebb is, mivel közvetlenebb a kapcsolat a tanárok többségével, sokszor megértőbbek, és több lehetőség van a segítségkérésre, hogy ha nem értesz valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!