Amerikában szeretnék továbbtanulni Berkley vagy Brown egyetemeken. Mi a teendőm a TOEFL vizsgán kívül?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 15:30
2/8 A kérdező kommentje:
...és ha az is megvan???
2009. máj. 17. 18:26
3/8 anonim válasza:
Akkor fel kell venni a kapcsolatot az egyetemmel.Kérd meg őket,hogy küldjenek valami tájékoztatót.Meg nézz körül,hogy melyik hazai egyetemmel állnak kapcsolatban és ott is érdeklődj.
De általában a pénz szokott gyenge láncszem lenni,úgyhogy ha az megvan onnantól már szerintem sima ügy.Meg keresni kell hátha van valami ösztöndíj,amivel könnyebben ki lehet jutni.
4/8 anonim válasza:
Menj fel az egyetem honlapjára. Ott találsz infókat a felvételről. (Biztos, hogy megvan a pénz? A Berkley-n, attól függ, hogy mit tanulsz 8-20.000 dollár egy szemeszter.)
5/8 anonim válasza:
Szia! Én is az USA-ban jártam egyetemre, szóval írj privátba, ha segíthetek valamiben. Menj fel az egyetemek honlapjára és ott részletesen le vannak írva a felvételi követelmények. Telefonon is érdemes felvenni az egyetemekkel a kapcsolatot. A biztonság kedvéért válassz több sulit is. Mindenhol mások a követelmények, szóval mindenképpen érdemes magától az egyetemtől tájékozódni. Azt tényleg nézd meg, hogy meg van-e rá a keret, mert általában a tandíjba nem számítják bele a könyvek árát meg a szállást és akkor az még legalább annyit (de valószínűleg többet) rátesz a teljes összegre. Amikor felvettek, akkor intézheted a tanuló vízumot.
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 10:11-es válaszoló!
Köszönöm szépen a válaszodat, és lenne még néhány kérdésem. De sajnos nem tudok privát üzit küldeni...ezért inkább megadom az én mail címemet: sjeko@citromail.hu
Légy szi' írj nekem...mert szeretnék még pár kérdést feltenni, köszönöm előre is!!! ;) XD
2009. máj. 21. 14:58
7/8 A kérdező kommentje:
bocsi, elgépeltem smejko@citromail.hu
;)
2009. máj. 21. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!