Hogy jelentkezhetnék át? (részletek lent)
Figyelt kérdés
( osztályos gimnáziumba járok jelenleg és 8-os vagyok.Pesten van a Kharinty Frigyes Gimnázium és ott van felkészítés nemzetközi érettségire. Mivel szeretnék külföldön egyetemre menni ezért az fontos lehet ha nem is kötelező az eu-n belül nagyob az eshetőség h felvegyenek. Szóval a kérdés h hogy járhatnék oda 11-12-ik osztályba? Mert azt Írják,h csak olyan tehet ilyen érettségit aki 2 tannyelvű gimnáziumba jár. A segítséget előre is köszi és bocsi h ilyen hosszú voltam:)2011. nov. 26. 18:51
1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a nyelv nem probléma van középfokúm angolból és most kezdtem el készülni a felsőfokra.
2011. nov. 26. 18:53
2/6 A kérdező kommentje:
Jah és 8 osztályos gimnáziumba járok csak véletlen zárójel lett belőle
2011. nov. 26. 18:53
3/6 Andizsuzsi válasza:
Szerintem ne 11-ben akarjál átmenni, ha most 8-os vagy, jelentkezzél az idén, felvételizel, és ha felvesznek, ott folytatod 9-től.
4/6 A kérdező kommentje:
én is gondoltam rá de nem Pesten lakom kb 70km-re tőle és és egyébként is lekéstem a jelentkezést mert ezt később találtam :S:S A szüleim se valószínű h engednének egyébként még most de 11.-12.-ben már valószínűbb. azt írják h más gimnáziumból is lehet jelentkezni IB felkészítésre csak azt nem nagyon találom ha mi a pontos követelmény :/
2012. jan. 4. 11:58
5/6 anonim válasza:
ha külföldre akarsz majd egyetemre menni, elfogadják az EU-ban a magyar érettségit is (én is Skóciában tanulok, magyar érettségivel kerültem be plusz még kéttannyelvű gimibe sem jártam, úgyhogy nem lehetetlen bekerülni bár színötös kell hozzá:) )
6/6 anonim válasza:
Be tudsz így is kerülni magyar éretségivel. Sőt nem minden hová kell színötös éretségi. Mivel magyar nyelvből nem igazán nézik a jegyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!