Lehetőséges érettségi után egyből bekerülni egy külföldi egyetemre? Fontos részletek lent
szerintem nincs ilyen, és ha van is akkor a kedvezmények csak az adott ország (ahol az egyetem is van) állampolgáraira érvényesek (gondolom ez valami állami támogatás, a teljes tandíjhoz hiányzó részt az állam fizeti). valószínűleg.
ha lenne ilyen, akkor mindenki tudna róla, és rengetegen akarnának oda bejutni.
igen ha már így felhoztad van egy két ilyen egyetem Franciaországban pl.: Toulouse. Ha a francia egyetemek érdekelnek akkor valószínűleg jól is beszéled a nyelvet. Nézdd meg az első két linket:
angliaban lehet osztondijjat kapni. soot kotelezo az iskolaknak ajanlaniuk legalabb egyet az anyagiak alapjan (megkerestek-e a szuleid 10millionak megfelelo angol fontot 20-30,000) es egy masikat a jegyek alapjan (ehhez nem kell kint elned 3 evig). az allami osztondijra is lehet jelentkezni. en is jelentkeztem pedig meg csak ket eve vagyok itt kint, de beirtam oknak h az 1. evben miert nem eltem angliaban (otthon tanultam es eltem)- ehhez tudni kell h sokszor kerik a harom ev kint elest - de elfogadtak. szoval ne mondj le rola mert kozel a tandij 90%at fedezheti csak az allami osztondij.
amugy meg angliaban 3290£ a tandij, az allami osztondij pedig 2906£ szoval lehet probalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!