Milyen franciaországi egyetemre jelentkezhetnék, ha turizmus vagy marketing területén szeretnék mesterszakon továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Nézegettem az egyetemek honlapját, egy párét, de nincs egy olyan francia oldal, mint náluk a felvi.hu? Hol tudnék utánajárni, hogy hol indulnak ilyen szakok? És mik a követlemények a jelentkezéshez?2010. dec. 3. 20:17
1/3 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen:-) Nincs itt senki, aki tanul, tanult, vagy tanulni akar Franciaországban??? Ennyire ritka dolog lenne?
2010. dec. 6. 17:04
2/3 anonim válasza:
Ne menj franciaországba... Olyanok mint a románok.. Ezért nem írom nagybetűvel se...
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy olyanok, mint a románok???
Amúgy én is inkább Spanyolországba mennék, de úgy néztem, ott drágább egy diploma megszerzése...de nem vagyok biztos benne, hogy működnek a dolgok, ezért ha vkinek van még infoja esetleg Spanyolországról is, az is érdekel. De Franciaország is!! :-) Írjatok vmi okosat!!!
2010. dec. 8. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!