BGF Turizmus és vendéglátás vagy Széchenyi István Egyetem közlekedésmérnöki kar vagy Széchenyi István Egyetem marketing?
Figyelt kérdés
Stewardess, később pilóta szeretnék lenni, bár utóbbi nem biztos.Az Emirates-nél akarok stewardess lenni, ott állítólag jó pont ha az embernek van végzettsége, ezért a vendéglátás és/vagy a marketing.De a pilótaság szempontjából a közlekedésmérnöki is nagyon-nagyon jó lenne.A pilótasággal csak az a bajom, hogy nagyon kevés embernek jön össze, tehát pl a Lufthansánál évente 750 fős túljelentkezés van, 15%ot vesznek fel...
Melyiket válasszam?
2011. ápr. 28. 21:47
1/1 anonim válasza:
Neked kell tudnod melyiket szeretnéd. Amennyiben lány vagy pilótaként alapból kevesebb az esélyed, viszont az utaskísérők 10 év alatt gyakorlatilag kiöregednek a szakmából. Én mérnökit választanám, több lehetőséget látok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!