Ezeket nem tudom többi lent?
Hello .
most vagyok 8.-os és majd 3 év mulva szeretnék kimenni külföldre Lehetőleg angliába vagy az Usába szóval ezeket nemértem
130 font egy albérletért soknak számít megnnyi ft-ba ?
meg hogy tudnám kifizetni a tandíjjat az iskoába ahova esetleg felvennének az angolom 4 egész felett mozok 4,3 vagy 4,5 között szóval még szerintem kevés de járok most angol előkészítőre meg naponta 3-4 órát angolozok és szeretnék külföldön tanulni hogy fizessem ki a tandíjjat nagyon soknak vélem egy középszintű salád vagyunk 2 autóval 1 nagy 200 m2 es házzal de még is így sokallom nemhinném hogy kitudják fizeni a szüleim még nem beszéltem velük erről segítenétek hogy lehetne megoldani majd hogy kint tanuljak 1 évet ? minnél részletesebben ha kérhetem mert nem szeretnék semmit kihagyni köszönom írjatok
Nyugodtan pontozz le, de előbb szerintem magyarul kellene anyanyelvi szinten megtanulnod :(
Aztán pedig bekerülni egy erős középiskolába/gimnáziumba, ahol van cserediák-program. Ott biztosan kapsz felvilágosítást a részletekről.
De az elkövetkezendő három évben nem kevés dolog fog változni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!