Magyar Orvosi Egyetem (SOTE) vagy Edinburgh?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik jobb oktatás? Mindkettő nagyon híres.2011. szept. 25. 23:42
21/24 A kérdező kommentje:
Te am. mit tanulsz, ha szabad erdeklodnom ? :)
2011. okt. 5. 09:36
22/24 anonim válasza:
Nemzetkozi kapcsolatok - a tanulasi reszen 4 eve tul vagyok, a disszertaciomat irom :)
23/24 A kérdező kommentje:
:) Hűha :D Jó neked!!!!
2011. okt. 6. 21:06
24/24 anonim válasza:
Nezopent kerdese...bar nem panszkodok :) Mondjui annyit pontositanek, hogy technikailag nezve a tanulas reszen csak egy eve vagyok tul, mert hiaba volt total kutatasalapu az MPhil, ha itt meg ket evig orakra is jarnom kellett es vizsgaznom is a masodik ev vegen a PhD alatt. Kozepesen talan ha volt ertelme az oraknak, de az amerikai doktori rendszer mar csak ilyen. Alma materemrol egyet feljebb lepni meg csak erre az egy helyre lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!