Pilótaképzés külföldön?
Bár még messze áll tőlem a pályaválasztás, mégis szeretném tudni a lehetséges egyetemeket, főiskolákat, ahol repülőgép pilóta irányba lehetne elindulni (lehetőleg külföldön, bár sokat nem tudok a nyíregyházai főiskola felszereltségéről).
Szóval a kérdésem az lenne, hogy valaki (tapasztalatból lenne a legjobb) tud-e színvonalas egyetemet vagy főiskolát külföldön, amely direkt erre specializálódott? A ponthatárok hogy vannak? Mit néznek ott egyáltalán?
Én erről tudok, Észtországban, Tartu mellett van, de nem ismerem a részleteket.
Elöször meny el Kecskemetre orvosira, hogy mégfelelsz e pilotának.
Pilota képzés nem olcso, és ritkán lehet külföldön elvégezni esetleg ha töb évre lekötelezed magadat.
Miért, mik lehetnek a kizáró okok? Nincs se allergiám, se epilepsziám, nem vagyok színtévesztő/vak. Egyedül talán a bokasüllyedésem van, de abból se a legveszélyesebb. (mellesleg ez miért lenne akkora probléma?)
De mint mondtam, még messze van a pályaválasztás, de szeretek előre megtervezni mindent.:)
Amúgy az mit jelent, hogy sokba kerül? Mert ahogy hallottam kecskeméten "ingyenes". Tehát nem milliókról van szó, hanem körülbelül mintha a BME-re vagy ELTE-re mennék.
Tán egyszerüb Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!